Community Entertainment: Sveriges största spelbolag, Svenska Spel, ny licenskund

Se pressmeddeladet

Vi är glada och stolta över att svenska folkets leverantör av spelglädje, Svenska Spel, har investerat i en licens för vår produkt Quiz Widget för ett av sina starkaste varumärken – Triss.

Svenska Spel har för avsikt att lansera Triss-quizer löpande under året, och quizerna kommer att fokusera på fenomenet Triss och själva Trisslotterna, men de kommer också att innehålla frågor av mer underhållningskaraktär, till exempel om 1986, året Triss-konceptet lanserades.

”Svenska Spel är en ledande aktör på en mycket intressant marknad som vi har goda erfarenheter av sedan tidigare. Vi ser verkligen fram emot samarbetet, särskilt som vår produkt ofta tilltalar tävlingsinriktade målgrupper, som i detta fall Triss-publiken”, säger Tomas Järnstål, VD för Community Entertainment.

Kontaktperson:
Tomas Järnstål
VD Community Entertainment
0736-89 99 15
tomas@comentab.se

Denna information är sådan information som Community Entertainment är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 januari 2017.

Community Entertainment har utvecklat en IT-plattform och en metod där företag kan skapa egna quizer i kommunikationssyfte. Vi har dessutom skapat en hög kompetens inom innehållsmarknadsföring, gamification och quiz. Syftet är att företag på ett engagerande, underhållande och informativt sätt kan få definierade målgrupper att lära sig mer om produkter och tjänster, presentera information om interna målsättningar eller utbilda medarbetare, nyanställda eller samarbetspartners.

Den standardiserade affärsmodellen för licenser - Quiz Widget - bygger på licenser där uppdragsgivaren tecknar ett avtalsbaserat kontrakt i som längst 12 månader och administrerar själv sina kampanjer och har egen inloggning till vår IT-plattform. En årslicens ligger mellan 150 och 200 tkr/domän beroende på upplägg. 


Se pressmeddeladet   Läs mer om Community Entertainment

Publicerat: 1/19/2017 1:31:04 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se