Community Entertainment: Nytt tekniksamarbete med globala jätten Rackspace

Se pressmeddelande

I ett led att ständigt förbättra våra tekniska lösningar och vår driftsäkerhet har vi tecknat ett avtal med en av världens ledande leverantörer av molntjänster på Internet – Rackspace.

Driftsäkerheten är helt avgörande för vår verksamhet och av den anledningen förbättrar vi nu driften av våra servrar ytterligare i och med samarbetet med amerikanska Rackspace. Företaget är en av de allra största aktörerna inom molntjänster på Internet och i och med avtalet får vi en ännu säkrare driftslösning än tidigare samt en förstklassig dygnet runt-support på vårt befintliga Amazon-konto (AWS).

Rackspace samarbetar idag med över hälften av företagen som ingår i Fortune 100 – de 100 företagen i USA som har störst intäkter – samt tusentals andra företag över hela världen.

”Detta är en viktig partner för oss. För att kunna erbjuda våra kunder en tjänst av högsta kvalitet på alla områden behöver vi en extremt hög driftsäkerhet, vilket en stor och pålitlig aktör som Rackspace ger oss”, säger Tomas Järnstål, VD för Community Entertainment.

Kontaktperson:
Tomas Järnstål
VD Community Entertainment
0736-89 99 15
tomas@comentab.se

Denna information är sådan information som Community Entertainment är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 30 januari 2017.

Community Entertainment har utvecklat en IT-plattform och en metod där företag kan skapa egna quizer i kommunikationssyfte. Vi har dessutom skapat en hög kompetens inom innehållsmarknadsföring, gamification och quiz. Syftet är att företag på ett engagerande, underhållande och informativt sätt kan få definierade målgrupper att lära sig mer om produkter och tjänster, presentera information om interna målsättningar eller utbilda medarbetare, nyanställda eller samarbetspartners.


Se pressmeddelande  Läs mer om Community Entertainment

Publicerat: 1/30/2017 3:19:11 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se