Community Entertainment: Premiär ikväll för CEAB och MillionMinds:s nya format Bullseye i TV4!

Se information

”Efter att CEAB i många år haft en idé att koppla ihop webb och tv ser vi fram emot de kommande veckornas lansering av Bullseye i TV4. Vi hoppas detta är början på att formatet kan introduceras på många fler marknader och vi kommer i samarbete med Eyeworks presentera formatet på MIPCOM i Cannes i början av oktober. ”, säger Nils-Åke Fahlén, VD i Community Entertainment AB(publ).

Bullseye är en modern frågesport där tre deltagare ställs mot varandra. Programmets devis är "tid är pengar" och det gäller att vara både allmänbildad och kvicktänkt. Den av de tre deltagarna som lyckas hålla sig kvar till finalen landar i tv-programmets mittpunkt: Bullseye. Finalisten får då svara på frågor från det specialämne den själv har valt. Avslutningsvis ställs den tävlande inför en sista utmaning och får då chansen att satsa på kvitt eller dubbelt. Vinstpengarna i varje program delas mellan Plan och vinnaren – lika mycket pengar som deltagaren kammar hem går till Plans arbete för flickors utbildning.

Både programmet och webbspelet är ett samarbete med barnrättsorganisationen Plan Sverige som en del i Plans internationella kampanj Because I am a Girl.

Du hittar Bullseye online på www.tv4.se/bullseye/quiz

För ytterligare information vänligen kontakta:

Nils-Åke Fahlén, VD, Community Entertainment Svenska AB
Tel: 070 – 746 00 80, E-mail: nils@comentab.se

Olav Törnblom , VD, MillionMind Sweden Technology AB
Tel: 070219 04 06, E-mail: olav@millionmind.com

Se information  Further information about Community Entertainment

Publicerat: 9/2/2013 9:42:22 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se