Gullberg & Jansson: Produktkatalogen 2014 publiceras med årets produktnyheter

Se informationen från Gullberg & Jansson

Gullberg & Jansson publicerar idag produktkatalogen 2014 på hemsidan med årets produktnyheter.

– Vi har arbetat hårt på att ytterligare förbättra och utveckla vårt produktsortiment inom poolvärmepumpar och pooltak och lanserar nu ett antal spännande produktnyheter för 2014 efter feedback från våra kunder, säger Alex Molvin, VD på Gullberg & Jansson.

Produktnyheter inom produktgruppen poolvärmepumpar inkluderar förlängd materialgarantitid från 2 år till 3 år för poolvärmepumpar som tillhör V-serien, H-serien och S-serien. Kompressorgarantin uppgår till 5 år. Från och med 2014, har också V-seriens vertikala fläktmotor, display och styrkort uppdaterats, vilket förväntas ge en ännu längre livslängd. Poolvärmepumpar från R-serien har ett stålkabinett som finns i vitt utförande och som nyhet för 2014, finns de även i antracitgrått utförande. Poolvärmepumpsmodellen H60, med värmeeffekt 26 kW, är också en produktnyhet.

Produktnyheter inom produktgruppen pooltak är fyra nya pooltaksmodeller. Dessa nya modeller kompletterar företagets breda standardsortiment, som levereras i box som byggsats, samt specialsortiment av måttbeställda pooltak, som levereras som färdigmonterade moduler. Pooltaksmodellen Nova BC ingår i standardsortimentet och är lämplig för pool med tex romersk trappa. Nya pooltaksmodeller i specialsortimentet inkluderar Nova Polaris och Classic Polaris som är särskilt robusta pooltak med förstärkta aluminiumprofiler samt tjockare paneler. Den nya pooltaksmodellen Alva är marknadens lägsta pooltak med en höjd från endast 40 cm. På merparten av pooltaksmodellerna från Gullberg & Jansson finns det som tillval att pooltaket kan bli motordrivet med solceller, batteri och fjärrkontroll. Samtliga pooltak från Gullberg & Jansson är låsbara och barnsäkra pooltak med nyckel.

Gullberg & Jansson är marknadsledande leverantör av poolvärmepumpar och pooltak i Norden, beräknat utifrån antal levererade enheter för de två produktgrupperna som helhet. Gullberg & Jansson är sedan ett antal år tillbaka marknadsledande leverantör av poolvärmepumpar och har levererat cirka 10.000 poolvärmepumpar i Norden och övriga Europa sedan år 2005.

Produktkatalogen kan laddas hem på www.gullbergjansson.se eller beställas i tryckt form genom att kontakta info@gullbergjansson.se eller via telefon +46 42 311 15 00.

För ytterligare information
Alex Molvin, VD, E-post: alex.molvin@gullbergjansson.se, Tel: +46 708 25 39 90

Gullberg & Jansson AB (publ)
Adress: Smältaregatan 6
263 39 Höganäs
Tel: +46 42 311 15 00
Fax: +46 42 34 02 10
E-post: info@gullbergjansson.se
www.gullbergjansson.se

Gullberg & Jansson är marknadsledande leverantör av poolvärmepumpar och pooltak i Norden. Bolaget utvecklar och marknadsför ett brett sortiment av prisvärda och väldesignade kvalitetsprodukter inom swimmingpool & spa och erbjuder en hög service- och kunskapsnivå.


Se informationen från Gullberg & Jansson  Further information about Gullberg & Jansson

Publicerat: 3/11/2014 3:01:38 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se