AxonKids: Analysguiden ger målkursen 11 kronor

Se informationen från AxonKids

I nr 5 av tidningen Aktiespararen som distribuerades till Aktiespararnas medlemmar igår bifogades en analys från Aktiespararnas Analysguide som gav rekommendationen till medlemmarna att teckna aktier i Axonkids pågående nyemission.

”Bolaget har lyckats knyta till sig flera nya distributörer och agenturer som ger det goda möjligheter att växa på nya marknader. Enligt vår diskonterade kassaflödesanalys är riktkursen 11 kronor per aktie. Teckningspriset är 6 kronor.” konstaterar Aktiespararna.

Analysen finns att hämta i sin helhet på Analysguidens hemsida www.analysguiden.se, sök efter Axonkids.För ytterligare information om pågående nyemission och noteringen på AktieTorget kontakta VD Tony Qvist, tel. 0706-91 93 86, eller IR-ansvarig Daniel Johansson, tel. 0704-56 67 33.
Kort om Axonkids AB

AxonKids utvecklar, tillverkar och säljer bilbarnstolar med inriktning mot den Europeiska marknaden, men har även en viss försäljning i bl.a. Kina. AxonKids bilbarnstolar är framtagna i linje med den Skandinaviska filosofin om att bakåtvänt är säkrast, vilket är en insikt som sprider sig ut i världen. Alla bilbarnstolarna är godkända enligt den Europeiska säkerhetsstandarden ECE r44 04.

Se informationen från AxonKids  Further information about Axkid

Publicerat: 5/9/2014 5:09:15 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se