True Heading: Seapilot2star startar måndagen den 30 maj med första start kl 08:00 från Oxelösund

se nyhetsbrev

Seapilot och True Heading är huvudsponsor till Sveriges största doublehanded till havs som startar från Oxelösund nu på måndag.

Seapilot och True Heading arrangerar i Sverige ihop med Oxelösunds Segelsällskap (OXSS) tävlingen Seapilot2star som är sveriges största havskappsegling för sk. doublehanded, d.v.s att besättningen endast består av två personer under de ca. 300 sjömil som tävlingen är. Tävlingen räknas till en av de tuffaste segeltävlingarna under året med lång tid till sjöss, lite sömn och en rad mycket duktiga seglare. Starten går kl 0800 från Oxelösund via Visby där Wisby SegelSällskap möter upp för vidare färd till Oskarshamn där Oskarhamns Segelsällskap tar emot för att sedan knyta ihop banan med en sista etapp tillbaka till Oxelösund.
 

Cirka 110 ekipage beräknas starta på måndag morgon från Oxelösund och kvällen innan hålls samkväm och skepparmöte i OXSS klubbhus ute vid Femöre i Oxelösund.

Press bjuds härmed in till båda start och samkväm med skepparmöte på söndagen den 29/5 kl 18:30 samt måndag kl 07:30 vid OXSS klubhus i Oxelösund. Anmälan för deltagande till Ove Söder på ove.soder@oxelosund.com eller 0768153303. Varmt välkomna

Läs mer på www.seapilot2star.se och glöm inte att anmäla dig för att komma och deltaga i riktig seglarstämmning. Ett engagemang och event som detta är något som hjälper till att lyfta en av våra mest miljövänliga fritidssysselsättningar, segelsporten, till nya höjder.

För ytterligare information:

Anders Bergström, True Heading AB, E-mail: anders.bergstrom@trueheading.se

Tel. +46 8 6222660 alt. fax. +46 8 54593910

Ove Söder, OXSS, E-mail: ove.soder@oxelosund.com

Tel. +46 768153303

True Heading AB (publ), listat på Aktietorget äger varumärkena Seapilot och True Heading.

True Heading och Seapilot är idag världsledande inom navigationsappar och AIS (Automatic Identification System). Seapilot är baserad på funktionalitet och design från yrkessjöfartens standarder för elektronisk navigering och har även en stark social touch genom sina Social Boating funktioner. True Heading tillverkar och säljer AIS transpondrar, GPS-kompasser, sjösäkerhetsprodukter och navigationssystem m.m. AIS är en naturlig del av säkerhetssystemet både ombord och iland för navigering, upptäckt av andra fartyg eller om olyckan är framme och självklart en viktig del även i Seapilot. Seapilot är idag en internationellt uppskattad navigationsapp främst för fritidsbåtssektorn. För mer information se www.trueheading.se, www.seapilot.com & www.seapilot2star.se  


se nyhetsbrev  Further information about True Heading

Publicerat: 5/25/2016 5:16:27 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se