True Heading: Seapilot del i prestigefullt designpris

Se nyhetsbrev.

Seapilot har i ett samarbete med HOC YACHTs och THE TECNO CREATIVES vunnit designpriset The Red Dot Award, för lösningen YACHT DEFINED, där Seapilot formar en viktig del med sin kartmotor.


Seapilot och True Heading inledde under hösten 2015 ett samarbete med HOC YACHTs för att ta fram ett koncept till deras nya båt där man vill efterlikna de villkor som idag blir mer och mer vanliga inom bilindustrin med en integrerad lösning. Seapilot har varit med och utvecklat den del som hanterar själva navigeringen och även den del som integrerar radar i systemet. Som partner till HOC YACHT-s har också THE TECNO CREATIVES varit med och utformat design och intergration mot sensorer och användare och har sedan innan lång erfarenhet av samarbete med bilindustrin för deras integrerade lösningar. HOC YACHTS HOC 33 P kommer att premiärvisas på båtmässan Allt på Sjön i Gustavsberg den 2-4 September (www.alltpasjon.se).

-      Det är fantastiskt att vår gedigna plattform på ett så bra sätt kan bli del i andra lösningar på ett förhållandevis enkelt sätt. Att få vara del i ett pris som vinner The Red Dot Award  bekräftar verkligen kvaliten på våra produkter, säger Anders Bergström arbetande styrelsordförande i True Heading AB.

För ytterligare information:

Anders Bergström, True Heading AB, E-mail: anders.bergstrom@trueheading.se

Tel. +46 8 6222660 alt. fax. +46 8 54593910

http://www.hocyacht.com

http://technocreatives.com/projects/yacht-defined

True Heading AB (publ), listat på Aktietorget äger varumärkena Seapilot och True Heading.

True Heading och Seapilot är idag världsledande inom navigationsappar och AIS (Automatic Identification System). Seapilot är baserad på funktionalitet och design från yrkessjöfartens standarder för elektronisk navigering och har även en stark social touch genom sina Social Boating funktioner. True Heading tillverkar och säljer AIS transpondrar, GPS-kompasser, sjösäkerhetsprodukter och navigationssystem m.m. AIS är en naturlig del av säkerhetssystemet både ombord och iland för navigering, upptäckt av andra fartyg eller om olyckan är framme och självklart en viktig del även i Seapilot. Seapilot är idag en internationellt uppskattad navigationsapp främst för fritidsbåtssektorn. För mer information se www.trueheading.se, www.seapilot.com & www.seapilot2star.se


Se nyhetsbrev.  Further information about True Heading

Publicerat: 8/22/2016 3:36:34 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se