Zenergy: Slutleverans av Zenergys evakueringsbostäder till Linköping kommuns bostadsbolag, Stångåstaden genomförd.

Se nyhetsbrev

Zenergy har levererat och etablerat genom en totalentreprenad totalt 12 evakueringsbostäder i modulformat som köptes av Linköping kommuns bostadsbolag, Stångåstaden. Dessa evakueringsbostäder är av modell Zenergy Compact Villa. Evakueringsbostäderna levererades till Stångåstaden cirka en månad före utsatt slutleveransdatum.

Zenergy Compact Villa erbjuder ett kompakt boende i Attefallsstorlek. Perfekt även som fritidshus, gästhus eller fristående minivilla för den lilla familjen. Takhöjden på nära 4 m skapar rymd och ljus.

Ovanpå badrummet finns ett litet avskilt sov loft. Hyresgästen på bilden ansåg denna tillfälliga boendelösning i det närmaste perfekt, ”toaletten är till och med trivsammare och bättre än vad vi annars är vana vid i vår lägenhet” ansåg hyresgästen.

För mer information kontakta:

Olle Magnusson – VD, Zenergy AB (publ)

Telefon: 0707 – 61 81 33

E-post: olle.magnusson@zenergysystem.se 

Zenergy AB är ett svenskt företag grundat 2009 som utvecklar, tillverkar och säljer brandsäkra, energi- och miljöbesparande moduler och byggmaterial för flexibla lösningar. Zenergy baserar sitt modulkoncept på en egenutvecklad, varumärkesskyddad och patenterad teknik: Zenergy ZIP-Element. Ett högisolerande material i sandwichkonstruktion med en isolerande kärna i mitten. ZIP-Elementet är exceptionellt fuktsäkert, brandsäkert och formstabilt. ZIP-Elementet kan användas som ytterväggar, innerväggar, golv och tak.

Med Zenergy ZIP-Element uppnås EU’s stränga brandskyddskrav och energieffektiviseringsdirektiv.

Zenergy AB (publ), Storgatan 82, 568 32 Skillingaryd, +4636 121340,

info@zenergysystem.se, www.zenergysystem.se


Se nyhetsbrev  Further information about Zenergy

Publicerat: 11/24/2016 10:10:41 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se