Vindico Group: Vindico Groups VD får Qnetstipendiet 2016

Se nyheten

Monica Hallin, VD för Vindico Group, ledande leverantör av säkerhetsteknik och säkerhetstjänster, tilldelades i fredags Qnetstipendiet 2016, som tilldelas kvinnor verksamma inom säkerhetsområdet som bidrar till ökad kompetens och agerar för att stärka kvinnor inom säkerhetsbranschen.

Qnet är en förening med ändamål att skapa samverkan mellan kvinnor i ledande befattning som arbetar med säkerhet i olika roller och verksamheter eller utbildar sig inom säkerhet. Qnet är en mötesplats där medlemmarna kan utbyta kunskaper och erfarenheter.

Qnet har inrättat Qnetstipendiet för att bidra till ökad kompetens och för att stärka kvinnor inom säkerhetsområdet i sin yrkesroll. Stipendiet delas ut en gång per år. Behöriga till stipendiet är alla kvinnor verksamma i säkerhetsbranschen.

Årets stipendium tilldelas Monica Hallin, VD för Vindico Group AB, med motiveringen att Monica har förändrat säkerhetsbranschen i grunden och banat väg för kvinnor i en extremt mansdominerande bransch.

-          Jag är känner mig givetvis mycket hedrad över att bli uppmärksammad för mitt arbete inom säkerhetsbranschen men främst för det arbete jag medverkar till, att lyfta fram alla duktiga kvinnor i vår bransch, säger Monica Hallin, VD för Vindico Group.

Monica är säkerhetsexpert och koncernchef för Vindico Group, en ledande svensk leverantör av säkerhetsteknik och säkerhetstjänster. Monica har 30 års erfarenhet av arbete med säkerhet och detaljhandel.

Qnetstipendiet är på 10 000 kronor och delas traditionsenligt ut på Qnetdagen som i år hölls i fredags den 25 november 2016.


Se nyheten  Further information about Vindico Group

Publicerat: 11/29/2016 10:00:13 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se