VideoBurst: VideoBurst gör all time high i november

Se pressmeddelande

November blev en stark månad för onlinevideobolaget VideoBurst som satte faktureringsrekord med 448 000 kr i fakturerade intäkter, en uppgång på drygt 100% jämfört med den tidigare högsta faktureringen för en enskild månad.

Onlinevideo är det nya svarta, i alla fall om man ser till VideoBursts rekordsiffror i november, då bolaget nådde breakeven. En anledning till den starka månaden är att bolaget välkomnat ett antal nya kunder, däribland en grossist inom belysnings- och armaturindustrin, vilket är ett nytt segment för VideoBurst.

“Det känns verkligen kul att kunna presentera en all time high nu när vi har ökat vårt utbud av videomallar och gjort det ännu enklare för våra kunder att kommunicera på ett effektivare och mer kreativt sätt online. Användningsområdena för onlinevideo är många och vi ser att de ständigt växer vilket syns i resultatet för november. Med det sagt så har vi en resa framför oss innan vi kan påstå oss vara lönsamma över tid. Men vi är absolut på väg åt rätt håll.” säger John Goliats, VD på VideoBurst.

Den fakturerade intäkten i november kommer att rapporteras i bokslutskommunikén där Q4 2016 ingår.

För mer information kontakta:
John Goliats, VD VideoBurst,
john.goliats@videoburst.com

Om VideoBurst
VideoBurst är ett onlinevideobolag som möjliggör för företag att skapa professionell video på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt, när de vill och vart de än befinner sig. VideoBurst vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation med video. Målet är att ta en marknadsledande position i Sverige och att etablera sig som en stark aktör på den globala marknaden. Mer information om bolaget finns på www.videoburst.com


Se pressmeddelande  Further information about VideoBurst

Publicerat: 12/6/2016 1:43:58 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se