True Heading: True Heading AB (publ) anlitar KSSS fd. klubbdirektör Johan Hedberg för att utveckla USA verksamheten.

Se pressmeddelande

True Heading har beslutat att anlita KSSS före detta klubb-direktör Johan Hedberg för att utveckla våran verksamhet i USA med målsättning att inom 6 månader nå över 100 000 nya användare på den amerikanska marknaden.

True Heading kommer att från februari 2017 anlita Johan Hedberg som ansvarig för att utveckla vår verksamhet i USA. Johan kommer närmast från rollen som klubbdirektör för KSSS där han framgångsrikt utvecklat KSSS verksamhet inom flera områden men också skapat ett starkt internationellt nätverk inom båtnäringen. Johan har sedan innan ett bevisat trackrecord inom entreprenörskap och företagsamhet bl.a. som VD för Nordic Kitchen Group, Harvest sportswear, Eurobrand och Interactive Performance. Bland erfarenheterna ligger också ett antal startup som Johan framgångsrikt varit med och byggt upp. Utbildad är Johan vid Stockholms Universitet med en dubbel examen i marknadsföring och ekonomi. Utöver detta har Johan en framgångsrikt egen karriär som seglare på elitnivå och som coach för australiensiska laget vid OS 1986.

”Vi ser fram emot att få med någon med så stor erfarenhet och med ett etablerat nätverk i USA som Johan har, i vårat lag”, säger Anders Bergström, arbetande styrelseordförande i True Heading AB.


Se pressmeddelande  Further information about True Heading

Publicerat: 12/14/2016 10:07:02 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se