VideoBurst: VideoBurst lanserar videohälsningar för högtider

Se nyhetsbrev

Onlinevideobolaget VideoBurst lanserar en ny produkt som gör det möjligt att skapa videohälsningar vid särskilda högtider utan att först teckna abonnemang. 

Genom en kampanjsajt kan företagare testa VideoBursts verktyg för onlinevideo. Där kan de skapa kreativa videohälsningar till kunder eller nära och kära vid stora högtider. Först ut i lanseringen är julvideohälsningar, därefter kommer kampanjsajten anpassas till andra högtider som till exempel påsk och midsommar.

“Att kombinera ljud och bild ger en överlägsen genomslagskraft, och nu erbjuder vi en möjlighet för nya kunder att testa kraften i onlinevideo genom att skapa en egen julvideohälsning via vår kampanjsajt. Det tar bara ett par minuter att skapa en snygg och uppskattad julhälsning som sedan enkelt kan spridas via sociala medier, där den når många fler än vad en vanlig analog julhälsning gör. Dessutom är den mer miljövänlig. Vi ser potential i att skala upp produkten och den kan lätt justeras om för att passa andra högtider.” säger John Goliats, VD på VideoBurst.

Kampanjsajten återfinns på www.videoburst.com/jul

För mer information kontakta:

John Goliats, VD VideoBurst, john.goliats@videoburst.com

Om VideoBurst

VideoBurst är ett onlinevideobolag som möjliggör för företag att skapa professionell video på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt, när de vill och vart de än befinner sig, genom en molnbaserad digital plattform. VideoBurst vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation med video. Målet är att ta en marknadsledande position i Sverige och att etablera sig som en stark aktör på den globala marknaden. Mer information om bolaget finns på www.videoburst.com


Se nyhetsbrev  Further information about VideoBurst

Publicerat: 12/16/2016 2:06:06 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se