AppSpotr: AppSpotr lanserar e-handel

Se pressmeddelandet

Idag lanserar AppSpotr sin nya e-handelslösning för iOS och Android som man hoppas ska revolutionera marknaden.

– Det här är utan tvekan vår största uppdatering någonsin. Hela teamet har slitit sedan i somras och vi är grymt nöjda med resultatet, säger Fredrik Bewick, produktchef på AppSpotr.

Den nya e-handelslösningen låter användare skapa native e-handelsappar och publicera dem på App Store och Google Play. I paketet ingår inte bara en väldesignad och användarvänlig appshop skräddarsydd för telefonen, utan även bakomliggande hantering av produkter, ordrar och betalning.

– Det är en supersnygg lösning. Vi kommer dessutom successivt addera fler funktioner efter hand, men redan nu kan våra användare vara först ut med sin egen e-handelsapp och ta överhanden mot sina konkurrenter, säger Bewick.

Lösningen vänder sig till förstagångskunder och etablerade e-handlare som vill ta steget in i mobilen. Många har en egen webbshop sedan något år, men har fram till nu saknat de ekonomiska incitamenten att investera i en native e-handelslösning för smartphones. 

– Att utveckla den typen av app för både iOS och Android kostar miljoner. Väldigt få kan räkna hem vinsten med en så stor investering. Med AppSpotr får du en professionell e-handelsapp för ett par tusenlappar om året. Jag vågar lova att det här är en mycket prisvärd lösning för dom som vill sälja varor och tjänster via en egen app, säger Patric Bottne, VD på AppSpotr.

Tjänsten kostar 20 dollar i månaden och mängden potentiella användare globalt uppskattas vara mycket stor. Inte minst bland de redan etablerade e-handlare som idag använder e-handelslösningar från de stora webbpubliceringsverktygen eller mer nischade alternativ som Shopify och Tictail. 

– Vi kommer att bearbeta den här målgruppen med vårt erbjudande under hela 2017, säger Bottne.

Bottne avslutar:

– Vår långsiktiga vision är att demokratisera appmarknaden, som WordPress gjort med hemsidor och YouTube med distribution av film. Jag är väldigt glad och stolt över att vi nu kan lägga till e-handel på listan över funktioner vi gjort tillgängliga för allmänheten.


Se pressmeddelandet  Further information about AppSpotr

Publicerat: 1/4/2017 9:36:55 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se