Plejd: Plejd lanserar efterlängtad Astrofunktion

Se nyhetsbrev

Plejd lanserar efterlängtad astrofunktion vilket möjliggör att aktivera scenarion baserat på solens position. Funktionen är inbyggd i alla Plejds produkter och våra kunder behöver inget extra för att kunna använda funktionen. Exempel på användning är ytterbelysning som tänds på solnedgång och släcks vid soluppgång.  

Då funktionen finns i alla Plejds produkter så kan man även lägga in t.ex. fönsterbelysning eller annat man önskar schemalägga mot solens position. Astrour är inget nytt, men normalt behöver man lägga till en enhet för att få funktionen som oftast är relativt dyr och styr normalt en ljus-zon t.ex. ytterbelysningen, dessutom brukar dessa vara relativt krångliga att programmera. Med Plejd får man Astrour inbyggt i alla produkter, vilket ger ett stort mervärde, det är busenkelt att skapa ett Astrour med hjälp av appen, och med funktionen tillgänglig i alla produkter ger också en helt ny flexibilitet för användaren.

För ytterligare information

Babak Esfahani

VD, Plejd AB

Telefon: 0735-322 391

E-post: babak.esfahani@plejd.com

Om bolaget

Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Bolaget vitaliserar belysningsmarknaden genom att ligga i framkant i den teknikutveckling som populärt brukar kallas för Internet of Things. Under 2016 lanserar Plejd en ny produktserie inom smart belysning som ger elektriker och konsumenter en väsentligt bättre flexibilitet och användarupplevelse än dagens traditionella produkter.


Se nyhetsbrev  Further information about Plejd

Publicerat: 1/23/2017 12:00:25 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se