Gullberg & Jansson: Gullberg & Janssons produktkatalog 2017 publiceras med årets produktnyheter

Se nyheten

Gullberg & Jansson publicerar idag produktkatalogen 2017 på hemsidan med årets produktnyheter. Den främsta produktnyheten är nästa generations miljösmarta poolvärmepumpar från Gullberg & Jansson. Dessa poolvärmepumpar är WiFi-kompatibla, tystgående och vissa är också utrustade med inverterkompressor för högsta möjliga energibesparing. En annan produktnyhet är det måttbeställda pooltaket Leia från Gullberg & Jansson, som har automatisk sektionslåsning och kan fås med hjul på ena sidan och skena på andra sidan. Produktkatalogen från Gullberg & Jansson innehåller för första gången också en mängd miljösmarta poolprodukter från de välkända franska kvalitetstillverkarna Zodiac och Walter. Zodiac är en av världens största tillverkare av poolrobotar och produkter för automatisk pH- och klorstyrning, cirkulationspumpar, mm. En av Zodiacs främsta produktnyheter är poolroboten TornaX PRO som är en liten och effektiv pooldammsugare som kan städa både poolbotten, väggar och vattenlinje.

– Vi är mycket glada över att kunna presentera vår produktkatalog för 2017. Katalogen är fullmatad med en mängd produkter, både välkända och helt nya.Våra miljösmarta poolprodukter är energibesparande, ökar komforten och är samtidigt miljövänliga, säger Alex Molvin, VD på Gullberg & Jansson.

Produktkatalogen kan laddas hem på www.gullbergjansson.se eller beställas i tryckt form genom att kontakta info@gullbergjansson.se eller via telefon +46 42 311 15 00.

Produktbilder i högupplöst och lågupplöst format kan laddas hem från hemsidan på www.gullbergjansson.se/partner/produktbilder-och-bildbank/

För ytterligare information
Alex Molvin, VD, E-post: alex.molvin@gullbergjansson.se, Tel: +46 708 25 39 90


Gullberg & Jansson AB (publ)
Adress: Hortensiagatan 7, 256 68 Helsingborg, Tel: +46 42 311 15 00, Fax: +46 42 34 02 10
E-post: info@gullbergjansson.se, www.gullbergjansson.se


Gullberg & Jansson AB (publ) i Helsingborg är ett miljöteknikföretag med affärsidén att utveckla och marknadsföra innovativa produkter för energi- och klimatoptimering, för både privat och kommersiellt bruk. Verksamheten bedrivs i två affärsområden: Gullberg & Jansson inom swimmingpoolbranschen samt Stads & Parkprodukter inom den professionella grönytebranschen. Gullberg & Jansson är marknadsledande leverantör av pooltak och poolvärmepumpar i Norden. Bolagets aktie handlas på Aktietorget med kortnamnet GJAB och bolaget har högsta kreditvärdighet AAA hos kreditvärderingsföretaget Bisnode.


Se nyheten  Further information about Gullberg & Jansson

Publicerat: 2/17/2017 10:42:39 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se