Oncology Venture: Oncology Venture deltar på Investordagen i Köpenhamn den 21 mars 2017 - få din fribiljett här

Se nyhetsbrevet

Oncology Venture Sweden AB (”Oncology Venture”) kommer att ha en egen monter på Investordagen, anordnad av Dansk Aktionærforening, tisdagen den 21 mars 2017 klockan 13.00 – 21.00. Oncology Venture och Dansk Aktionærforening erbjuder investerare fribiljetter till evenemanget, där investerare kan lyssna på föredrag av Oncology Ventures VD Peter Buhl Jensen och även andra intressanta investerarpresentationer under dagen. 

Om du vill delta på evenemanget och lära dig mer om Oncology Venture, vänligen besök http://butik.shareholders.dk/events/1668-daf/investordagen-i-kobenhavn och klicka på ”Tilmeld” i högra hörnet. På nästkommande sida kan du använda rabattkoden viponcology2017 och uppdatera kundvagnen, varpå du erhåller dina fribiljetter.

Evenemanget kommer att hållas på Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 Köpenhamn. Du kan läsa mer om Investordagen här: http://www.shareholders.dk/investordagen.

För ytterligare information om Oncology Venture, vänligen kontakta:

Peter Buhl Jensen, CEO                                      Ulla Hald Buhl, COO, IR & Communication 

Telefon: +45 21 60 89 22                                      Telefon: +45 21 70 10 49 

E-post: pbj@oncologyventure.com                        E-post: uhb@oncologyventure.com 

Om Oncology Venture Sweden AB

Oncology Venture Sweden AB arbetar med forskning och utveckling inom cancerläkemedel via det helägda danska företaget Oncology Venture ApS. Oncology Venture innehar licens att använda Drug Response Prediction – DRP™ – för att signifikant kunna öka sannolikheten att lyckas i kliniska tester. DRP™ har visat förmåga att ge statistiskt tillförlitliga förutsägelser för kliniska resultat av läkemedelsbehandling av cancerpatienter i 29 av 37 utförda kliniska studier. Bolaget använder sig av en modell som förbättrar oddsen jämfört med traditionell farmaceutisk utveckling. Istället för att behandla alla patienter som har en viss typ av cancer, väljs patienter ut via genetisk screening. Endast de patienter som sannolikt kommer svara positivt på en behandling kommer att genomgå densamma. Med en mer väldefinierad patientgrupp kan risker och kostnader minimeras och utvecklingen effektiviseras. Bolagets nuvarande portfölj av läkemedelskandidater omfattar LiPlaCis® för behandling av bröstcancer genom samarbete med Cadila Pharmaceuticals Ltd., Irofulven – utvecklad ur en naturlig svamp för behandling av prostatacancer och APO010 – en immuno-onkologisk produkt för behandling av multipelt myelom (benmärgscancer). Oncology Venture har bildat två spin-out-bolag: 2X Oncology Inc. som är ett bolag baserat i USA med fokus på precisionsmedicin mot cancer hos kvinnor vars pipeline omfattar tre lovande fas 2 produktkandidater och OV-SPV2 som kommer att testa och eventuellt utveckla en oral fas 2 tyrosinkinas-hämmare från ett Big Pharma-bolag för behandling av cancer. 


Se nyhetsbrevet  Further information about Oncology Venture

Publicerat: 3/13/2017 2:47:11 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se