AppSpotr: PayPal samarbetar med AppSpotr för att erbjuda appbaserade e-handelslösningar.

Se pressmeddelandeDocument dividerappspotr-ecom


Stockholm, 17 mars 2017 – AppSpotr och PayPal har inlett ett samarbete för att marknadsföra AppSpotrs e-handelslösning. PayPal-betalningar kommer nu att vara tillgängliga i samtliga AppSpotrs nya e-handelsappar.

Att AppSpotr har blivit godkänd som Solution Partner hos PayPal innebär att AppSpotrs appbaserade e-handelslösning kommer att marknadsföras mot B2B-kunder i PayPals kanaler under 2017 och att Braintree och PayPal blir tillgängliga i samtliga Appspotrs e-handelsappar. Den initiala lanseringen kommer att riktas mot västra Europa.

Braintree är en betalningsplattform som gör det enkelt att ta emot betalningar via en app eller webbplats. Den tillåter kunder att acceptera kort som Visa eller MasterCard och PayPal via en enda integrering.

”Vi är väldigt glada och stolta över att kunna nå ut till PayPals B2B-segment med vårt erbjudande. Tillsammans med PayPal gör vi det möjligt för alla företag att lansera e-handel genom sina egna appar, något som tidigare var mycket dyrt, tidskrävande och svårt”, säger AppSpotrs VD Patric Bottne.

AppSpotr är i dagsläget den enda appbaserade e-handelsleverantören som har godkänts som PayPal Solution Partner.

"Att kunna lansera e-handel via din egen app är något som vi har identifierat som ett stort behov inom B2B-segmentet. AppSpotrs e-handelslösning är lätt att använda samt kostnadseffektiv, och vi är mycket glada över att kunna erbjuda denna lösning till våra kunder ", säger Jonas Breding, General Manager på PayPal.Om AppSpotr
Med AppSpotr kan vem som helst bygga native iOS- och Android-appar utan förkunskaper i programmering. Användaren väljer enkelt den funktionalitet den behöver, skräddarsyr design och innehåll och publicerar sedan den färdiga appen till App Store och Google Play. AppSpotr har nio anställda och är baserade i Göteborg.

Kontakt
Patric Bottne, VD, AppSpotr AB
Telefon: +46 701 46 61 89
E-mail: patric@appspotr.com

Denna information är sådan information som AppSpotr är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17:e Mars 2017.


Se pressmeddelandeDocument dividerappspotr-ecom  Further information about AppSpotr

Publicerat: 3/17/2017 8:17:37 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se