Community Entertainment: DN, ASSA ABLOY och Scan förlänger sina samarbeten med ossDen senaste tiden har såväl Dagens Nyheter som ASSA ABLOY och Scan valt att fortsätta sina respektive samarbeten med Community Entertainment. 

Dagens Nyheter köpte redan 2014 årslicens för Quiz Widget, och har sedan dess förlängt den löpande – nu för tredje året i rad. Även ASSA ABLOY har varit en trogen kund sen 2014, och har nyligen valt att förnya kontraktet på sin Code of Conduct-quiz för medarbetare i ytterligare ett år. 

Scan fortsätter ett år till med sin populära ”Grisakademi” som de redan har hunnit använda i ett år. Den riktar sig till återförsäljare och medarbetare och består av fem quizer med kunskapsfrågor om bland annat styckning, djurhållning och tillagning.

”Vi är oerhört glada över att få fortsatt förtroende av så tunga varumärken. Att så stora aktörer väljer att förlänga sina respektive samarbeten med oss är ett tydligt kvitto på att vi verkligen levererar det våra kunder vill ha och förväntar sig.”, säger Tomas Järnstål, VD för Community Entertainment.

Kontaktperson:
Tomas Järnstål
VD Community Entertainment
0736-89 99 15
tomas@comentab.se

Denna information är sådan information som Community Entertainment är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 23 februari 2017.

Community Entertainment har utvecklat en IT-plattform och en metod där företag kan skapa egna quizer i kommunikationssyfte. Vi har dessutom skapat en hög kompetens inom innehållsmarknadsföring, gamification och quiz. Syftet är att företag på ett engagerande, underhållande och informativt sätt kan få definierade målgrupper att lära sig mer om produkter och tjänster, presentera information om interna målsättningar eller utbilda medarbetare, nyanställda eller samarbetspartners.

Den standardiserade affärsmodellen för licenser - Quiz Widget - bygger på licenser där uppdragsgivaren tecknar ett avtalsbaserat kontrakt i som längst 12 månader och administrerar själv sina kampanjer och har egen inloggning till vår IT-plattform. En årslicens ligger mellan 150 och 200 tkr/domän beroende på upplägg. 


  Further information about Community Entertainment

Publicerat: 3/17/2017 9:41:53 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se