AppSpotr: AppSpotr och Unistore inleder samarbete

Se nyhet

AppSpotr har tecknat ett samarbetsavtal med Unistore, en producent och distributör av merchandise.

Unistore producerar merchandise för företag och organisationer, och hanterar därefter även lagerhållning och logistik via en så kallad dropship-lösning. Samarbetsavtalet innebär att Unistore kommer att paketera detta erbjudande tillsammans med en appbaserad e-handelslösning byggd i AppSpotrs plattform. Marknadsföringen kommer att påbörjas på den svenska marknaden senare i sommar.

”Med vår e-handelslösning kan vem som helst skaffa en appshop – med Unistore kan vem som helst få unik merchindise att sälja i den. Det borgar för trevliga synergieffekter för alla inblandade”, säger Patric Bottne, vd för AppSpotr.

"Samarbetet går helt i linje med vår ambition att göra det enkelt och roligt att distribuera merchandise. Nu kommer till exempel idrottsföreningar, artister och skolor på ett enkelt sätt kunna sälja merchandise till sina medlemmar, fans och studenter genom en appshop”, säger Martin Ericson, vd för Unistore. 

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD AppSpotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: patric@appspotr.com

Med AppSpotr kan vem som helst bygga native iOS- och Android-appar utan förkunskaper i programmering. Användaren väljer enkelt den funktionalitet den behöver, skräddarsyr design och innehåll och publicerar sedan den färdiga appen till App Store och Google Play. AppSpotr har nio anställda och är baserade i Göteborg.


Se nyhet  Further information about AppSpotr

Publicerat: 6/20/2017 3:05:09 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se