Camanio Care: Camanio Care förstärker organisationen - två nya medarbetare till ledningsgruppen

Se pressmeddelande

Robotik och hjälpmedelsföretaget Camanio Care AB (publ) förstärker organisationen inför en fortsatt expansion. Dels rekryteras Ann-Christin Blom som Försäljningschef och dels Tomas Werelius som Controller/Kvalitetschef.

– Camanio Care är mitt inne i ett spännande skede där vi har siktet inställt på global expansion. Som ett led i den utvecklingen förstärker vi nu vår organisation ytterligare genom att anställa två medarbetare med hög kompetens inom ekonomi och försäljning, säger Catharina Borgenstierna, vd Camanio Care och fortsätter;

–  Ann-Christin Blom har mångårig erfarenhet av internationell försäljning med en stark förmåga att arbeta aktivt och framgångsrikt med att lyfta försäljning och lönsamhet. Tomas Werelius har en gedigen kompetens inom budgetarbete, utveckling av processer och ekonomisystem från både privata företag och offentliga organisationer. Ann-Christin Blom och Tomas Werelius tillträder tjänsterna 28 augusti 2017 och kommer att ingå i Camanio Cares ledningsgrupp.

Bakgrund Ann-Christin Blom (Försäljningschef)
Ann-Christin kommer närmast från en tjänst som försäljningschef på Abilia AB. Tidigare erfarenhet består bland annat av ansvar för försäljning och produkter inom Etac AB.

Bakgrund Tomas Werelius (Controller och Kvalitetschef)
Tomas har en mångårig bakgrund som budgetcontroller inom Stockholms stad. Dessförinnan arbetade Tomas Werelius som operativ chef och controller vid Addici-Synerco Security AB. 

Efter förändringen ingår följande personer i Camanio Cares ledningsgrupp:

Daniel Berlin, Utvecklingschef med ansvar för forskning och produktionsfrågor

Ann-Christin Blom, Försäljningschef

Tomas Werelius, Controller samt Kvalitetschef

Catharina Borgenstierna, VD

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Catharina Borgenstierna, vd
Telefon: 0733-93 00 07
E-post: catharina.borgenstierna@camanio.com

Om Camanio Care
Camanio Care är ett bolag inom välfärdsteknologi med produkter inom robotik, augmented reality och uppkopplade tjänster som fokuserar på människors grundläggande behov. I dag erbjuder vi lösningar som ökar kvalitet på områdena aktivering, måltid, säkerhet och kommunikation, exempelvis jDome BikeAround, Giraff och Bestic. Camanio Care har idag huvudkontor i Stockholm, dotterbolag i USA och distributörer i Kina, Danmark, Finland, Norge, Nederländerna, UK, Spanien, Frankrike, Tyskland, Italien och Australien.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och läs mer om bolaget på vår hemsida www.camanio.com


Se pressmeddelande  Further information about Camanio Care

Publicerat: 8/24/2017 9:00:11 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se