iApotek: iApotek har inlett processen att anställa minst en legitimerad farmaceut

Se pressmeddelande

Stockholm 2017-08-24

iApotek har inlett processen att anställa minst en legitimerad farmaceut. Anställningen är ett första steg inför ansökan om att erhålla öppenvårdsapotekstillstånd, detta för att iApotek ska kunna erbjuda våra kunder receptbelagda läkemedel, fler receptfria läkemedel samt rådgivning. Som tidigare kommunicerat har bolaget som mål att ansöka om detta tillstånd under hösten 2017.

För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Beatrice Sederowsky
Telefon: +46-8 551 091 88 
ir(at)iapotek.se

www.iapotek.se 

Om iApotek

iApotek bedriver detaljhandel med receptfria läkemedel, nikotionläkemedel och tillhörande kringprodukter, samt kosmetik till marknadsmässiga priser. iApotek har tillstånd från läkemedelsverket att bedriva försäljning av receptfria läkemedel på internet. Försäljningen sker genom bolagets e-handelsplattform www.iapotek.se, på så sätt kan produkter enkelt och snabbt beställas direkt till dörren. iApotek har ytterligare ett varumärke, Shave It, som inriktar sig mot groomingprodukter för män via abonnemang online.

Denna information är sådan information som iApotek Int AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 augusti 2017. 


Se pressmeddelande  Further information about iApotek

Publicerat: 8/24/2017 2:08:25 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se