FastOut: Gemensam marknadsföring med Fastighetsbyråns utlandskontor

Läs som pdf

VR- och drönarföretaget FastOut har gemensamt med Fastighetsbyråns utlandssatsning tagit fram marknadsmaterial för VR tjänster. Materialet kommer användas för att visa potentiella säljare hur VR kan hjälpa till vid en bostadsförsäljning.

FastOuts satsning på spanska solkusten samt i Portugal har blivit populär bland Fastighetsbyråns utlandskontor. 20 av de 25 utlandskontor som Fastighetsbyrån har i Spanien och Portugal är nu kunder till FastOut och använder bolagets VR-produkter för att visa upp områden och bostäder i VR.

“Vi är väldigt glada att våra produkter är så uppskattade och att så många av Fastighetsbyråns kontor på kort tid blivit kunder. Riktigt kul är det när vi får feedbacken att våra VR-lösningar leder till förbättrad kundupplevelse och ökad telefonförsäljning eftersom kunder nu kan uppleva bostäder och områden innan de flyger ner till Spanien och Portugal”, säger Håkan Lindgren, grundare och affärsutvecklare på FastOut.

Här kan ni se den gemensamma intagsfilmen: https://vimeo.com/237918366

För mer information, vänligen kontakta:

ir@fastout.com

Om FastOut AB

Drönarbolaget FastOut har som ambition att mappa upp världen med 360° interaktiva drönarvyer och bli världens största IT-plattform som kopplar samman lokala professionella drönarpiloter med kunder. Via den globala självbetjäningsplattformen kan kunder enkelt beställa drönaruppdrag och få tillgång till databasen med 360° drönarvyer som kan skräddarsys efter behov. Den unika IT-plattformen gör det möjligt att bygga effektiva och nyskapande tjänster inom Virtual Reality, digital kommunikation och marknadsföring.

Mer information om bolaget finns på www.fastout.com


Läs som pdf  Further information about FastOut

Publicerat: 10/13/2017 4:25:54 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se