Finwire om Cherry: Cherrys värdering alltmer attraktiv, riktkurs kvar på 75 kronor - Redeye

Agentur:FWS
Signatur:Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire
Spelbolaget Cherrys rapport för det andra kvartalet kom in i linje med Redeyes förväntningar. Intäkterna blev 536 miljoner kronor och rörelseresultatet 60 miljoner kronor. Den starka utvecklingen inom spelutveckling och prestationsbaserad marknadsföring imponerade mest på Redeye. Det framgår av en analys daterad den 13 september.

"Vi bedömer att Cherry fortsätter att fokusera på det viktiga, att bygga långsiktiga värden. ComeOn och det gamla Cherry iGaming skulle kunna ha separerats för att stärka det kortsiktiga resultatet, men bolaget bedömer att integrationen är bättre för det långsiktiga resultatet. Den lägre guidningen, är enligt vår åsikt, också en åtgärd i det bästa av intresse för Cherrys aktieägare", skriver Redeye.

Analysfirman gör bara små förändringar i sina estimat. Riktkursen i basscenariot är oförändrad på 75 kronor per aktie. "Vi bedömer att värderingen är alltmer attraktiv. Vår stödjande summan-av-delarna värdering indikerar också en signifikant potential från dagens nivåer", skriver Redeye.

Publicerat: 9/13/2017 8:17:58 AM

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire. Disclaimer

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se