Press release from Companies

Publicerat: 2023-12-05 13:02:44

Harm Reduction Group AB: Harm Reduction Group AB är vinnare av utmärkelsen "årets samarbete 2023" från Preem

Harm Reduction Group AB (publ) ("Harm Reduction Group" eller "Bolaget") meddelar idag att Bolaget vunnit utmärkelsen "årets samarbete 2023" från Preem i klassen leverantörer.

Marius Arnesen VD på Harm Reduction Group, om utmärkelsen:

- Det är med stor stolthet vi tagit emot utmärkelsen "årets samarbete 2023" från Preem. Det visar att teamwork och en väl genomarbetad strategi är två viktiga nycklar för att skapa en framgångsrik försäljning. Jag är övertygad om att detta bara är början på vår gemensamma resa tillsammans mot ännu större framgångar. Vill avsluta med att berömma hela gänget på Preem för ett väldigt transparent och lyhört samarbete.

Motiveringen till "årets samarbete 2023" från Preem lyder:

"Årets samarbete är en välförtjänt utmärkelse till en enastående leverantör. Deras ovärdeliga stöd har varit avgörande för att komma igång med vår försäljning. De fungerade som ett utmärkt bollplank och delade generöst med sig av sina resurser och insikter för att påskynda vår framgång. Dessutom erbjuder de produkter av högsta kvalitet. De har berikat erbjudandet till våra kunder. Det här samarbetet är ett tydligt exempel på hur teamwork och engagemang kan skapa en vinnande strategi"

Harm Reduction Group AB i korta drag

Harm Reduction Group är Nordens snabbast växande koncern inom harm reduction. Detta segment består av lagliga nikotinprodukter som ersättning för den mycket skadliga tobaksrökningen. Bolagets löpande verksamhet finns i första hand i hela Norden, men även i Storbritannien. Företaget är särskilt starkt positionerat inom områdena elektroniska cigaretter (Vape) och snus, med femton exklusiva avtal med väletablerade rökfria produkter. Harm Reduction Group har nu tjugotvå fysiska butiker och elva egna nätbutiker. Bolaget har ett starkt tillväxtfokus, baserat på organisk tillväxt och solida strategiska förvärv, både i Norden och övriga Europa. Viktiga punkter här är starka synergier, marknadsandelar och sund finansiell verksamhet.

För ytterligare information kontakta

Marius Arnesen, VD. Telefon: +47 938 00 894, e-post: ma@harmreductiongroup.com

 

Harm Reduction Group AB, c/o Moodeko Consulting, Att. Tina Hjemli, Vattugatan 3, 78433 Borlänge harmreductiongroup.com

Läs mer hos Cision
Läs mer om Harm Reduction Group AB