Press release from Companies

Publicerat: 2024-01-15 10:07:59

Bogio Technologies AB: Bogio Technologies avser att ansöka om avnotering

Styrelsen för Bogio Technologies avser att ansöka om avnotering av bolagets aktie från Spotlight Stock Market. Bogio uppfyller inte längre Spotlights krav på antal aktieägare.

Aktiemarknadsnämnden har i kontakter med Bogio meddelat att om bolaget inte längre uppfyller noteringskraven strider en avnotering inte mot god sed på aktiemarknaden. Detta under förutsättning att avnoteringsansökan inte sker förrän tidigast efter tre månader efter offentliggörande om avnoteringsplanerna.

Avnoteringsansökan kommer alltså ske efter den 15 April och fram till dess avnoteringen är godkänd kommer handel bedrivas som vanligt.

Avnoteringen kommer inte att påverka Bogios verksamhet. Bogio kommer efter avnotering bedriva sin affärsverksamhet på samma sätt och med samma inriktning som tidigare.

Med vänliga hälsningar

Fredrik Dalebrant


 

För ytterligare information kontakta: 
Fredrik Dalebrant, VD Bogio Technologies AB

fredrik.dalebrant@bogio.tech

www.bogio.tech

Bogio Technologies utvecklar en SMS-marknadsföringsplattform som hjälper e-handlare att analysera, optimera och automatisera sina SMS-kampanjer. Bolaget erbjuder en plattformslösning med olika licensalternativ, där kommunikationen hanteras genom användning av SMS. Bolagets kunder återfinns primärt i Norden men även på andra håll i världen. Bogio Technologies har sitt huvudkontor i Stockholm.


 

Läs mer hos Cision
Läs mer om Bogio Technologies AB