Press release from Companies

Publicerat: 2024-02-26 10:31:38

Hybricon AB: Hybricon AB utvärderar flytt till NGM

Styrelsen för Hybricon AB ("Hybricon" eller "Bolaget") har beslutat att utvärdera villkoren för notering på Nordic SME på Nordic Growth Market, Stockholm (”NGM”). Målet är att genomföra listbytet under första kvartalet 2024. Ett eventuellt listbyte kommer inte att påverka befintliga aktieägare. Bolaget räknar dock med att ett eventuellt listbyte kommer att göra Hybricon synligare i kommunikationen med aktiemarknaden och att handeln i aktien kan komma att öka.

Hybricons aktie har varit noterad på Spotlight Stock Market sedan 2015. Bolagets styrelse och ledning har nu inlett det arbete som krävs för att förbereda Bolaget för ett byte av lista till NGM. Den föreslagna förändringen är avsedd att vara klar under första kvartalet 2024.

Flytten till NGM innebär kostnadsfördelar för Bolaget som är i linje med Bolagets kontinuerliga arbete att effektivisera resursanvändningen. Samtidigt ses NGM som en attraktivare marknadsplats för Bolagets befintliga och framtida investerare.

Befintliga aktieägare i Hybricon bedöms inte påverkas alls annat än att Bolagets synlighet gentemot både nuvarande och nya investerare beräknas öka.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Mårten Fuchs 
Verkställande direktör, 072-733 22 09, marten.fuchs@hybricon.se
Sebastian Bauer
CFO, 070-256 35 24, sebastian.bauer@hybricon.se

Läs mer hos Cision
Läs mer om Hybricon AB