Press release from Companies

Publicerat: 2024-03-01 13:25:07

Harm Reduction Group AB: Harm Reduction Group AB har skrivit avtal med Lost Mary - ett av världens ledande vape företag

Harm Reduction Group AB (publ) ("Harm Reduction Group" eller "Bolaget") meddelar idag att Bolaget skrivit avtal med Lost Mary. Lost Mary är idag ett av världens största varumärken inom e-cigaretter.

Marius Arnesen, VD på Harm Reduction Group, kommenterar avtalet:

  • Det här betyder oerhört mycket för oss som företag. Vi är både stolta och glada över att vi lyckats skriva ett avtal med Lost Mary. Det har varit det varumärke som vi under en längre tid önskat ha tillgång till i vår produktportfölj. Att vi nu lyckats ro i hamn detta avtal känns fantastiskt. Lost Mary tillverkar e-cigaretter av högsta kvalitativa material med väldigt unika smaksättningar samt med en design som ligger i yppersta framkant. Lost Mary´s extremt stora försäljningsframgångar i Storbritannien och Europa visar också att detta starka tillskott ytterligare kommer att förstärka vår position inom retail.

Harm Reduction Group AB i korta drag

Harm Reduction Group är Nordens snabbast växande koncern inom harm reduction. Detta segment består av lagliga nikotinprodukter som ersättning för den mycket skadliga tobaksrökningen. Bolagets löpande verksamhet finns i första hand i hela Norden, men även i Storbritannien. Företaget är särskilt starkt positionerat inom områdena elektroniska cigaretter (Vape) och snus, med femton exklusiva avtal med väletablerade rökfria produkter. Harm Reduction Group har nu tjugotvå fysiska butiker och elva egna nätbutiker. Bolaget har ett starkt tillväxtfokus, baserat på organisk tillväxt och solida strategiska förvärv, både i Norden och övriga Europa. Viktiga punkter här är starka synergier, marknadsandelar och sund finansiell verksamhet.

För ytterligare information kontakta

Marius Arnesen, VD. Telefon: +47 938 00 894, e-post: ma@harmreductiongroup.com

 

Läs mer hos Cision
Läs mer om Harm Reduction Group AB