Press release from Companies

Publicerat: 2020-08-11 11:46:51

QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB: QuiaPEG offentliggör tilläggsdokument

QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB ("QuiaPEG" eller "Bolaget") publicerar idag ett tilläggsdokument mot bakgrund av det listbyte till Nasdaq First North Growth Market som Bolaget tidigare meddelat.

Med anledning av listningen på Nasdaq First North Growth Market har Bolaget upprättat ett tilläggsdokument som finns tillgängligt på QuiaPEGs hemsida, www.quiapeg.com. Tilläggsdokumentet ska läsas som ett tillägg till det prospekt som Bolaget offentliggjorde i samband med Företrädesemissionen i juni/juli 2020. Tilläggsdokumentet är inte ett prospekt, har inte blivit granskat eller godkänd av någon tillsynsmyndighet och innehåller inte något erbjudande av aktier eller andra finansiella instrument.

För ytterligare information kontakta:

Marcus Bosson

Verkställande direktör

Tel: +46 (0) 70 693 12 53

E-mail: marcus.bosson@quiapeg.com   

Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 11 augusti 2020.

Om QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB

QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB är ett utvecklingsbolag för läkemedel baserat på en patenterad drug delivery-plattform, Uni-Qleaver®. Bolaget utvecklar förbättrade och patenterbara former av läkemedel under utveckling eller som redan godkänts av läkemedelsmyndigheter. Dessa förfinade och bättre former av läkemedel bygger på Bolagets unika och patenterade teknologiplattform. Bolaget är listat på Spotlight Stock Market (ticker: QUIA). För ytterligare information, vänligen besök www.quiapeg.com.

Läs mer hos Cision
Läs mer om QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB