Press release from Companies

Publicerat: 2021-06-06 10:13:06

Cline Scientific AB: Cline Scientific publicerar bolagsbeskrivning inför notering på Nasdaq First North Growth Market

Cline Scientific AB (publ) (“Cline” eller ”Bolaget”) erhöll den 28 maj 2021 ett villkorat godkännande för upptagande till handel av Bolagets aktier på Nasdaq First North Growth Market (”Nasdaq First North”).  Bolaget har av denna anledning publicerat en bolagsbeskrivning på sin hemsida i enlighet med Nasdaq First North Growth Markets noteringskrav.

Bolagsbeskrivningen återfinns på Bolagets hemsida clinescientific.com/s/Cline_company_description_2021.pdf.

Bolagsbeskrivningen utgör inte ett prospekt, har inte godkänts av Finansinspektionen och innehåller inget erbjudande om teckning av Bolagets aktier eller andra finansiella instrument i Sverige eller i någon annan jurisdiktion. Bolagsbeskrivningen innefattar bland annat, men är inte begränsat till, information om bolagets verksamhet, marknad, finansiella ställning, risker och information om styrelse, ledning samt bolagsstyrning.

För mer information, vänligen kontakta:
Patrik Sundh, VD
E-post:
patrik.sundh@clinescientific.com
Telefon: 0703-585 088

Cline Scientific AB (publ)                                                 Telefon: 031-387 55 55
Argongatan 2 C                                                                   E-post: info@clinescientific.com
431 53  MÖLNDAL                                                              Hemsida: www.clinescientific.com

Kort om Cline Scientific
Cline Scientific utvecklar avancerad cancerdiagnostik och stamcellsterapier. Bolaget genomför utvecklingsprojekt inom dessa områden via samarbeten med läkemedelsföretag och akademiska forskningsinstitutioner på global basis. Fokus på projekt inom diagnostik för metastaserande cancer samt utveckling av stamcellsterapier har valts eftersom Clines nanoteknologi här erbjuder nya lösningar på hittills olösta svårigheter. Bolagets unika, patenterade teknologi används i cellbaserade produkter och processer för att driva Life Science projekt till och genom klinisk fas.

Läs mer hos Cision
Läs mer om Cline Scientific AB