Press release from Companies

Publicerat: 2023-08-09 09:05:00

BrandBee Holding AB: Brandbee: VD uppdatering

Kära aktieägare,

Först och främst, tack till alla för stödet ni visade genom deltagandet i sommarens emission. I och med den har vi blivit av med de dyra lån bolaget haft och står rustade inför höstens olika satsningar.

Vi kommer att lägga fokus på att utöka beläggningsgraden hos Brandbees konsulter. Brandbee har en fantastisk resurs som behöver få mer plats och vi arbetar intensivt med att hitta nya projekt och kunder till den delen av verksamheten. Har ni aktieägare tips på nya kunder så finns jag tillgänglig för era tankar och idéer, fortsätt gärna att maila dem till  ir@brandbee.com. Brandbee har närmare sextusen aktieägare och era kontaktytor är ovärderliga för oss.

Vi kommer även att satsa vidare på Brandbees SaaS tjänster, bland annat Studentcompetitions.com där vi nyligen lanserat en uppfräschad version med utökad funktionalitet. Vi har nu anställt säljare för att bearbeta kunder som vill synas med kampanjer på sajten. Målet för vår nya säljare är dels att öka antalet tävlingar samt öka intjäningen per kampanj som genomförs. Vi arbetar aktivt med försäljning av vår SaaS tjänst Videoburst , där vi har flera heta offerter ute.

Jag kommer tillsammans med Brandbees anställda göra allt vi kan för att nå lönsamhet så fort som möjligt och ge bolaget den framgångsrika framtid det förtjänar. Era bidrag och engagemang är ovärderliga för oss, och jag ser fram emot att fortsätta denna resa tillsammans.

Med vänliga hälsningar,
Magnus

Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring. Brandbee hjälper företag att skapa professionell video, specialister som hjälper företag att utveckla strategier för sin digitala marknadsföring, med fokus på sökmotoroptimering, digital analys, sociala medier och mätning. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com

Läs mer hos Cision
Läs mer om BrandBee Holding AB